Львів
Отправлено 23 April 2009 - 20:08
Отправлено 23 April 2009 - 20:16
ггг, стара-добра історія))))))))ну, якщо получиться, то і я підтянусь(з одноклубниками пива випити тре))))))Привіт народ! - Щось ви заглохли . Чого пишу - ми тут з Юрою (AD) надумали пивка сьорбнути в пузатій хаті в неділю на 16,00 хто хоче приєднюйтеся - я буду 100% і Юра теж - так що думайте. Ми будем без машин - поскільки будем пивко сьорбати
Отправлено 23 April 2009 - 20:22
Вона то стара - але та більш реальна . Підтягуйсяггг, стара-добра історія))))))))ну, якщо получиться, то і я підтянусь(з одноклубниками пива випити тре))))))
Отправлено 23 April 2009 - 20:22
Отправлено 23 April 2009 - 20:24
Постараюсь, але на100пудів гарантувати не можу--доїжджаючий.... так незвично писати на форумі українською(привик шо форум російськомовний)))))Вона то стара - але та більш реальна . Підтягуйся
Отправлено 23 April 2009 - 20:44
В нас тут просто є "криша" - Mikenat)))))так незвично писати на форумі українською(привик шо форум російськомовний)))))
Отправлено 23 April 2009 - 20:53
Отправлено 23 April 2009 - 22:21
Ну извини, мне не тяжело было тебя переводить, просто оперативно это все одно не получалось бы, а россиян, казахов, и других не менее уважаемых стран у нас очень много. Так что подходим по-человечески, а не по прыщавому или тягнибоковскому....так незвично писати на форумі українською(привик шо форум російськомовний)))))
Ги!!! 2 дворові команди - Сбірна вул. Замарстинівської 13, та збірна вул. Ворсклівської, 14 !!!! Було б за що хвилюватися!!!!!А що, футбол в неділю ніхто не дивитиметься? "Ворскла" з "Карпатами" гратиме
KMP, а якщо у суботу? просто у неділю в мене пьянка вимальовується - людина за звання виставляється... Тільки якщо в неї не зложиться...
Отправлено 23 April 2009 - 22:37
В тому то і вся суть - мені получається тільки в неділю - в суботу - працюю.KMP, а якщо у суботу? просто у неділю в мене пьянка вимальовується - людина за звання виставляється... Тільки якщо в неї не зложиться...
Отправлено 27 April 2009 - 08:09
Отправлено 30 April 2009 - 13:27
Отправлено 02 May 2009 - 02:04
Отправлено 02 May 2009 - 10:51
Всім привіт! Приємно, що тут є земляки!!!
Отправлено 02 May 2009 - 12:38
Сообщение изменено: A_D (02 May 2009 - 12:39)
Отправлено 03 May 2009 - 09:53
Рава-Руська.K@GOR, взаїмно...вітаю!!! а ти сам звідки будеш?
Доречі, користуючись нагодою, одразу хотілось би спитатись чи не підкаже хтось де у Львові можна знайти склопідйомник до ИЖ-2715, але щоб точно на нього, бо я вже один купив... на "Кривчицях"...
А ще дуже хотілось би знайти... не знаю назви... тіпа, допотопний спойлєр, що з`єднює кабіну з будою для меншого опору повітря... я чув, що можна з оргскла замовити, але де...
Не пиши постійно нестандартними шрифтами.
Отправлено 03 May 2009 - 17:03
K@GOR завжди раді вітати нових людей.
На рахунок склопіднімачів, поясни конкретніше, що саме тобі потрібно.Рава-Руська.
Доречі, користуючись нагодою, одразу хотілось би спитатись чи не підкаже хтось де у Львові можна знайти склопідйомник до ИЖ-2715, але щоб точно на нього, бо я вже один купив... на "Кривчицях"...
А ще дуже хотілось би знайти... не знаю назви... тіпа, допотопний спойлєр, що з`єднює кабіну з будою для меншого опору повітря... я чув, що можна з оргскла замовити, але де...
А додатковий споллер мені здається найпростіше, зробити з зрізаної криші, просто приварти туда її гарно. Я вже думав над цим питанням, оскільки також думаю для роботи собі чобітка брати.
Отправлено 04 May 2009 - 13:24
Мені потрібен стандартний, якісно зроблений склопідіймач на водійську дверку! Просто там у них є якась різниця, чи то в довжині тросу, чи то ще щось...На рахунок склопіднімачів, поясни конкретніше, що саме тобі потрібно.
Я не хочу варити! Я хочу знайти якийсь готовий, що кріпиться по принципу верхнього багажника і щільно (гума) прилягає до даху!!!А додатковий споллер мені здається найпростіше, зробити з зрізаної криші, просто приварти туда її гарно. Я вже думав над цим питанням, оскільки також думаю для роботи собі чобітка брати.
Отправлено 04 May 2009 - 20:57
Мне на Баргузина спокойно встал стандартный от 2107 Фаворит. Не думаю, что большая разница будет.Мені потрібен стандартний, якісно зроблений склопідіймач на водійську дверку!
Отправлено 04 May 2009 - 21:01
ульот!!!!!!! йду максимум 150 по спідаку, динаміка вооще--зробив шоху, тк водій був в шоці, як і тато))))))))Tarik, ну і як ходові характеристики?
Отправлено 04 May 2009 - 21:20
Не підкажеш де взяти і скільки може коштувати і чи є з пластику?спойлер - бери Газелевский, и обрежь по месту, есмли не охота приспосабливать.
Дик, справа в тому, що я купляв Москвичьовський, але, певно, не від того Москалика, хоч мужик базарив, що то той, що мені потрібен!Мне на Баргузина спокойно встал стандартный от 2107 Фаврит. Не думаю, что большая разница будет.
Розумієш в чому фішка? Підйомник на москвича, а не підійшов - стільки разів ставили, що аж трос посплюскували. Я після того ще раз сам пробував - не той!!! От до іномарки легко: прийшов в магазин, сказав данні авто і маєш те, що тобі треба, а на Москвич, як я розумію, ні програм, ні тобі сайтів, щоб самому запчастину вичислити, вибрати фірму виробник і ще мати де її купити чи замовити!!!
Вибачайте за кількість тексту - просто достали вже ті пошуки запчастин!!!
Доречі, буду завтра на "Кривчицях" і яким дивом я маю оприділити який склопідіймач мій, а який ні?!?!?!
Отправлено 04 May 2009 - 23:48
хіба що ти на 100% впевнений в своїй машинці... нормальна ходова ,резина,тормоза
Отправлено 05 May 2009 - 08:28
значит где-то 130 с учетом всех погрешностей. Нормально.ульот!!!!!!! йду максимум 150 по спідаку, динаміка вооще--зробив шоху, тк водій був в шоці, як і тато))))))))
Кривчицы, АИС тебе в помощь... А вот цену - увы, не интересовался.Не підкажеш де взяти і скільки може коштувати і чи є з пластику?
А ніяк. Тільки підбирати, що підійде. До речі - подивись у гаражах на форумі, деякі люди ставили.Доречі, буду завтра на "Кривчицях" і яким дивом я маю оприділити який склопідіймач мій, а який ні?!?!?!
Отправлено 05 May 2009 - 12:24
Ну якщо я правильно зрозумів то тобі потрібен механічник стандартних скло підйоник. Ну я точно не знаю яле думаю що від 412-го мав б підійти. В мене в гаражі десь був як буду подивлюся.Рава-Руська.
Отправлено 05 May 2009 - 21:58
На "Кривчицях" я сьогодні був і нічого не знайошов, але то було після 9-ї години - ще не всі будки були відкриті... Але відносно цін я отримав шок - за б/у амортизатор задній хочуть 40 грн. і т. д. АИС - це що?!Кривчицы, АИС тебе в помощь... А вот цену - увы, не интересовался.
Дякую! (водійська дверка, без форточки)Ну якщо я правильно зрозумів то тобі потрібен механічник стандартних скло підйоник. Ну я точно не знаю яле думаю що від 412-го мав б підійти. В мене в гаражі десь був як буду подивлюся.
Отправлено 06 May 2009 - 09:15
Корпорація АІС - http://www.ais.com.ua , магазин знаходиться рядом з базаром на Кривчицях. По стороні базару, за Маздой (чи що там за магазин) - кажись 2-гий заїзд, там одразу можна побачити великий плакат - АІС-автозапчастини.АИС - це що?
3 посетителей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых